Sezóna Jaro 2013

01.07.2013 08:53

1. kolo TD vs. Eukaryota 2.LKW................5:2

02.04.2013 10:11
Kdy: 29.03.2013, 17:00
Kde: Děkanka
Soupeř: Eukaryota 2.LKW
Dlouhá zimní přestávka konečně skončila a Těžká Demence se sešla k prvnímu utkání 5. ligy. Po několika přátelských zápasech a po zimní přípravě jsme se sešli ve složení : Adam, Paky, Voky, Bary, Ondrinho, Blážin, Kráca a opozdilec Koťák.
 
Soupeřem nám byla Eukaryota 2.LKW, která je nováčkem v 5. lize a Dementi se s podzimním účastníkem nižší soutěže chtěli na začátek naladit na vítěznou vlnu. Od prvních chvil bylo jasné, že to bude Demence, kdo bude určovat ráz utkání. Odvážná kombinace a snaha o zakončení soupeře po většinou připotala na vlastní polovinu. O první šanci TD se postaral Paky, jeho tečovanou dělovku ovšem vytěsnil gólman. Obrana Dementům fungovala a útok se nenechal zahanbit. Pěkné kombinace předváděl Bary s Ondrinhem a zdatně je doplňoval Kráca. Prvním střelcem sezóny se očekávaně stal Bary, skóre otevřel po chybě soupeře, když vystihl malou domu, obehrál gólmana a vstřelil zasloužený gól. TD dál tlačila, rozehrávala dost standardek a byla nadále lepší. Zahrozil už i soupeř, většinou buď po obraných chybách a nebo ze přímých kopů. V prvním případě Voky podskočil míč a soupeřův útočník byl sám před Adamem, ten byl ale z brány rychle venku. Ve druhém si z přímého kopu hráči posunuli míč na střed a obránce pálil z voleje, náš brankář si ale prudkou střelu k tyči pohlídal. V útoku jsme měli víc šancí. Nejdřív měl dobrou příležitost Blážin, bohužel neměl z hranice vápna seřízená mířidla. Následovalo několik pěkných kombinací po ose Bary, Ondrinho a Kráca. Jednu z nich zakončoval hlavou právě Bary, ale kde se vzal tu se vzal Vokyč, který hlavou zakončení těsně před brankářem tečoval a bylo to 2:0. Za tohoto výsledku šli Dementi spokojeně do druhého poločasu.
 
Snaha dál určovat průběh utkání vzala brzy za své a to když hráč soupeře načasoval z půlky krásnou kolmou přihrávku, na kterou těsně nedosáhl bránící Kráca a útočník z první trefil odrytou část branky. Najednou byla suverenita Dementů ta tam, kombinace vázla, Ondrinho často obehrál ve středu pole i sám sebe a zakončení začalo být silnou stránkou spíš soupeře. Naštěstí se ani jedna z jejich šancí neujmula a tak byla řada na Demenci. Ondrinho si krásně vyměnil míč s s Krácou, ten ho rozběhl po lajně, Ondrinho se neunáhlil a namířil si to až do vápna, tam z velkého úhlu nastřelil pumelici před bránu a byl z toho vlastní gól. Od té chvíle už zase kralovala Demence, až se někdy zdálo, že parádiček a suverenity je až moc. A tak když jedna ze šencí místo střely skončila nepovedenou kombinací, potrestal nás soupeř pěkným brejkem. Paky zůstal na tři útočníky sám a jeden z nich uklidil míč k tyči. Tentokrát se ale žádná komplikace nekonala. Nejdřív předvedl další pumelici Paky, to ještě gólem neskončilo. Následně se konal náš brejk, kdy Ondrinho dobře našel Baryho a ten na dvakrát překonal gólmana.Dementi si už zápas užívali, to krásně demontroval Blážin, který si zády k bráně zpracoval míč na prsa, připravil si ho do výšky a s obratností sobě vlastní vystřihl nebezpečně vypadající nůžky. Konečnou podobu dal výsledku opět dobře hrající Bary, který zkompletoval hatrick přesnou střelou z úhlu.
 
Těžká Demence vstoupila do sezóny vydařeným zápasem, nenechala se zviklat dvojim snížením soupeře a po solidním výkonu získala první dva body do tabulky. Doufejme, že v příštím zápase potvrdíme vítězství a budeme pokračovat v dobře rozjeté sezóně.
 
Výsledek: Eukaryota 2.LKW  vs TD 2:5
Góly : Vokoun, 3x Bary, vlastní
 

2. kolo TD vs. Guatemalské Ještěrky..............0:6

08.04.2013 17:52
Kdy: 05.04.2013
Kde: Pražačka
Soupeř: Guatemalské Ještěrky
 
Potvrdit vítězství z minulého kola a získat nejlépe další dva body se Težká Demence snažila v sestavě : Adam, Paky, Ondrinho, Pafka, Kráca, Blážin, opozdilec Vokyč a dva marodi nastupující spíš sporadicky Medvěd a Bary.
 
Vzhledem k nemocem a dovoleným měla Demence co dělat, aby dala dohromady potřebný počet hráčů. Nakonec se to povedlo, ikdyž sestava byla jaksi kombinovaná. Hlavně defenzíva se hodně měnila, protože od začátku na 100% nastoupil z obrany jen Paky a později se přidal navrátivší se Vokyč. Bary s Medvědem vzhledem ke svým zdravotním potížím jen alternovali za své kolegy, kteří potřebovali "odfrknout". I tak jsme se chtěli poprat o výsledek a snad i o body. Nenastoupili jsme v dobré náladě a plni optimismu, který nám asi po dvou minutách sebral hráč s číslem 4. Na hranici vápna se otočil okolo bránícího Pakyho, prudkou a pěkně umístěnou střelou otevřel skóre. I to se stává a Dementi se snažili co nejdříve odpověděť. Ovšem jestli nám v minulém zápase kombinace vycházela, tak proti Ještěrkám se to říct nedalo. Bojovnost okolo vápna nám nechyběla, ale to bylo tak vše. Soupeř hrál kvalitně a jednoduše, na dvě až tři přihrávky se dostal k naší bráně, kde jejich fyzicky a technicky zdatní hráči znamenali vždy nebezpečí. Při jedné útočných snah TD obrana zapoměla na útočníka, na kterého ihned z hloubky pole šel prudký míč. Ten stačil Pafka jen přizvednout vysoko do vzduchu, útočník si nedělal hlavu s vyběhnuvším Adamem a těžký míč z voleje zakončil. Ze vzdalenosti několika metrů před pokutovým územím překvapil nejen sebe a pěkně zvýšil na 2:0. Dementy to ale pořád nepoložilo. Snaha o vstřelení gólu byla zjevná! Nejprve po Blážinově přihravce Ondrinho ve skluzu zakončoval přesně do připraveného brankáře a potom sám Blážin po pěkném uvolněním pálil z hranice vápna úplně sám. Bohužel levačkou a míč skončil vysoko nad. To bylo ale z útočné fáze TD celkem vše. "Guatematlci" měli do poločasu ještě jednu velkou šanci, po rohu zůstal útočník sám před odkrytou brankou, ležícího Adama se mu ale překonat nepovedlo.
 
Do druhého poločasu jsme nastoupili odhodlaní, bohužel na to se fotbal nehraje. Naši snahu srážela jedna nepřesnost za druhou, nic se nedařilo a soupeř exceloval. Po jednom z dalších mnoha rohů Vokyč nechal na zadní tyči zakončit hráče a míč prošel se štěstím až do brány, 0:3! TD se samozřejmě pořád pokoušela s utkáním něco udělat. Bohužel ze snahy se nenarodilo žádné pořádné ohrožení soupeřovy brány. Soupeř nás v poli přehrával a začal hrát na brejky. Z jednoho z nich se dostal míč až před osamoceného útočníka, Adam stojící na brankové čáře byl bez šance. TD už si jen sem tam vypracovala nějakou standardku, bohužel i ty povětšinou končili jako veškeré útočné snažení Dementního souboru. Chaotická obranná hra TD nahrávala Ještěrkám, jejich účinná a jednoduchá hra překonávala celkem lehce naší defenzivu. Gól na 5:0 padl ze samostantného úniku hráče č. 4. Na dvakrát si povodil Adama a ikdyž už se zdálo, že je mimo střelecký úhel, zvýšil na 5:0. Brejky a přečíslení  se množily a Adam se v bráně měl co otáčet. Šance sřídala šanci a buď zákrok našeho brankáře nebo nepřesnost útočících hráčů stála v cestě navyšování náskoku. I tak ale to nebyl poslední hřebíček do rakve TD. Ten zatloukl opět hráč č. 4, když zakončil hlavou do prázdné brány krásnou akci a přečíslení tří proti jednomu.
 
TD narazila na loňského účastníka 4. ligy a sama se přesvědčila o kvalitě individuální i týmové hry některých našich soupeřů. Náš mančaft jednoduše nestačil na lepší tým. Nemá cenu se ve výprasku více " šťourat " a příště nahradit chybějící technické a taktické články hry bojovností a týmovým pojetím. Nejednou se nám to už vyplatilo a tak se zase v pátek pokusíme získat nějaké body na Děkance.
 
 
 
 
Výsledek: TD vs Guatemalské Ještěrky 0:6
Góly :..............

 

 

3. kolo TD vs. Reage Boys..................6:6

15.04.2013 16:27
Kdy: 12.04.2013
Kde: Děkanka
Soupeř: Reage Boys 
 
Po debaklu z Pražačky se Dementi na zápas s Raege Boys sešli v následující sestavě: Adam, Medvěd, Voky, Koťě, Paky, Kráca, Ondrinho,Bary, Pafka a Blážin.
 
Hráčů jako máku, Kráca oproti zvyklostem v obraně, po dlouhé době fotbalové počasí a chuť urvat body proti papírovému favoritovi. To všechno nasvědčovalo tuhému boji. Od úvodního hvizdu byla Těžká Demence lepší, snaha o kombinaci a vysoký presink Reage Boys zaskočil. Netrvalo dlouho a dobrý vstup do zápasu zužitkoval Blážin. Krásně si vyměnil míč s Pafkou a z blízkosti uklidil balón pod břevno. Zápas se hrál hodně otevřený a nemohu se ubránit dojmu, že Demenci soupeř trochu podcenil. Za pár minut Adamův nákop přesně našel Baryho hlavu a TD vedla 2:0. Reage Boys usoudili, že to tak dál nejde a začali se rozjíždět. Útočná hra Demence byla nebezpečná, bohužel soupeř začal využívat ztrát míčů a chodil do nebezpečných přečíslení. Prvním varováním byla střela, kterou Adam vyrazil na tyč. Dementi bojovali dál a byli odměněni další krásnou brankou. Kráca si narazil míč s Barym a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil. To byla poslední kapka pro Reage Boys a ti začali hrát velmi dobře. Rázem se TD ocitla v těžké defenzivě. Soupeř hrozil ze standardek i z rychlých protiútoků. Naše obrana i brankář byli v plné permanenci. Po zákrocích Adama zazvonili další dvě tyče. Závary před bránou nebraly konce a bylo to jen čekání na gól.  "Černou" desetiminutovku  otevřel gól na 1:3, kdy soupeř využil jedno z přečíslení 2 na 1 a pohodlně skóroval. TD se snažila, ale rázem byla kombinace a přesnost pryč. Soupeř Dementy tlačil a netrvalo dlouho, kdy přišel centr ze strany, který našel na hranici vápna útočníka a ten hlavou do protipohybu brankáře snížil na 2:3. TD se nestihla ani oklepat z druhého gólu a bylo srovnáno. To když se naši bránící hráči nedohodli koho obsadit při rychlém autu soupeře, ten opět dopadl na hranici vápna na hlavu útočníka, který trefil tyč, míč se ale bohužel odrazil od tyče do Adama a následně do brány.  Vyrovnání nás trochu probralo a hlavně uspokojilo soupeře. I přes dvě šance Demence, střelu Blážina a patičku Pakyho z bezprostřední blízkosti, se pískl poločas za stavu 3:3.  Dementi i přes ztracené průběžné vedení 3:0 byli odhodlaní dál bojovat s velmi kvalitním soupeřem.
 
Druhý poločas začal stejně jako první. Pěkná kombinační akce TD, na jejímž konci byl Pafka. Opět se Dementní soubor dostal do vedení. Zápas se hrál nahoru dolů a o šance nebyla nouze. Ze sestavy vypadl zraněný Paky a Reage Boys zase utahovali útočnou smyčku. TD hrála dobře, všichni bojovali, bohužel ji sráželi individuální chyby a po nich inkasované góly. Na 4:4 bylo vyrovnáno, když u postraní čáry proměnil útočník zdánlivě ztracený míč v gól. Přešel přes Vokouna,násleně protlačil míč přes Medvěda a z úhlu ke vzdálenější tyči nedal bodlem Adamovi šanci. Hlavičky nám byly osudné. Při autu Reage Boys letěl balón na zadní tyč, Adam zaspal a nedošel si pro něj. Nejlépe hlavičkující hráč na hřišti si z našeho bránícího hráče nic nedělal a otočil skóre na 5:4. Přestřelka nebrala konce, netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. To si na Adamův centrovaný míč naskočil důrazný Blážin. Jemnou tečí zmátl brankáře natolik, že se nezmohl na nic. TD měla svůj kombinační den a také s chutí hrajícího Blážina s Pafkou. V podstatě z následného útoku mezi sebou tito dva opět pěkně zakombinovali a nádherný gól si zapsal Pafka. Blížil se konec a reálně se blížila vidina dvou bodů. Bohužel opět přišla individuální chyba, Bary se nechal strhnou útočnou hrou, zapoměl na půlce nepokrytého hráče, ten si vyměnil míč s kolegou a sólo na Adama proměnil ve vyrovnávací branku. 12. gól jakoby naplnil póhár zápasu a už se nic nestalo.
 
Pěkné utkání plné zvratů, útočný fotbal, chyby i nádherné akce. To vše nabídlo 3. kolo 5.F ligy. Remíza byla nakonec pro oba týmy zasloužená. Dementi určitě chtěli víc, ale proti kvalitnímu soupeři se bod počítá. Jedinou kaňkou na zápase je šest inkasovaných gólů podruhé za sebou. TD si z toho ale určitě vezme ponaučení a už v dalším kole bude bojovat o plný zisk bodů. Tentokráte na Tempu v 19:00. 
 
 
 
Výsledek: Reage Boys vs TD, 6:6
Góly : 2x Blážin, 2x Pafka, Kráca a Bary

 

4. kolo TD vs. Los Bimbananos................2:1

22.04.2013 13:29
Kdy: 19.04.2013
Kde: Tempo
Soupeř: Los Bimbananos 
 
S tradičním soupeřem si to o body přijela Těžká Demence rozdat v setavě : Adam, Medvěd, Voky, Bary, Pafka, Kráca a Blážin.
 
V posledním měření sil  minulé sezóny se TD s Bimbanánama rozešla smírně a vyrovnaný duel se dal očekávat i v páteční podvečer. Od úvodu se hrál opatrný, soustředěný duel. Hra byla plná osobních soubojů a ve slušném tempu se bojovalo o střed hřiště. Demenci od začátku výborně fungovala defenzíva. Medvěd s Vokyčem, které doplňoval Kráca, hráli bezchybně. Vyhrávali souboje, konstruktivně rozehrávali a dobře hru organizovali. Defenzivu podoroval samozřejmě celý tým, který se svědomitě vracel. Za celý poločas dovolili Dementi soupeři  jen jedinou šanci. Po akci propadl skrz vápno míč k volnému hráči, náš brankář mu ale pádem pod nohy šanci zneškodnil. TD byla nápaditá i v ofenzivních akcích. Stále aktivní záložníci Bary s Pafkou účelně kombinovali. Nejednou chyběl ke gólové šanci krok, lepší zpracování nebo trocha štěstí. Do několika slibných šancí se po pěkných kombinacích dostali Kráca a Bary. Vždy nebezpečný Blážin bojoval o každý míč a když po rohu Bary rozezvučel jen břevno, byl poločas 0:0.
 
Druhé dějství bylo velmi podobné tomu prvnímu. Souboje, taktika a obětovost hráli hlavní roli v utkání. Naše defenziva dál pracovala na jedničku. Dokonce Medvěd se dostal do několika nebezpečných střel. Ofenziva se ale také snažila, Blážinovi chyběl vždy pověstný vlásek při centrovaných míčích. Do obrovské šance se dostal Bary, z dobré pozice ale trefil jen uprostřed stojícího brankáře. Soupeř se snažil každou akcí ohrozit naši branku a po několika slibných situacích Demence inkasovala. Dlouhý aut našel na zadní tyči hráče, kterého Vokyč nestihl pokrýt a ten hlavou otevřel skóre. TD se prvních pár chvil po gólu rozkoukávala, do konce ale zbývalo asi 15 minut a tak se vrhla do útočení. Dlouhé míče na Blážina a Baryho, Pafkovo průniky a Krácovy chytré přihrávky si gól žádaly.  Bohužel to tam né a né spadnout. Obrana se otevřela a toho využíval soupeř. Dvakrát se dostal útočník Los Bimbananos za naše obránce, pokáždé si ale vylámal zuby na našem brankáři, který byl pokaždé rychle z brány venku. Pracovitý výkon ale pokračoval a TD za něj byla po zásluze odměněna. Pafka se pěkně uvolnil na pravé straně hřiště, přesnou přihrávkou našel v brankovém prostoru Blážina a ten potvrdil, že v letošní sezóně našel dobrou formu a uklidil míč do sítě.  Ke zklamání Los Bibananos se dělba bodů neuskutečnila. Kráca si postavil míč k rozehrání rohu, Pafka se šikovně rozeběhl a dostal přihrávku přesně tam, kam potřeboval. 2:1 si už TD pár minut před konce pohlídala až do závěrečného hvizdu.
 
Dobrý zápas, který všechny očividně bavil, dokázala Těžká Demence vyhrát. Za svou pracovitost a bojovnost si to ale hráči zasloužili!
 
Výsledek: TD  vs  Los Bimbananos vs TD, 2:1
Góly : Blážin,Pafka

 

5. kolo TD vs. Pivní Balet.................4:2

29.04.2013 16:01
Kdy: 26.04.2013
Kde: Přední Kopanina
Soupeř: Pivní Balet
 
Letos poprvé za velmi teplého počasí se k utkání s tradičním soupeřem sešla TD v sestavě: Adam, Medvěd, Voky, Paky, Kotě, Pafka, Bary, Ondrinho, Blážin a Kráca.
V úvodu zápasu se jevila lepším dojmem v pohodě hrající Těžká Demence. Netrvalo dlouho a do první obrovské šance se po Adamově přesném výhozu dostal Pafka, bohužel se mu brankáře překonat nepovedlo. To svižně hrajícím spoluhráčům nemuselo přidělávat starosti, protože se zanedlouho opřel do míče Koťák. Jeho "pumelici" brankář nedokázal zkrotit a míč se došoural do brány.  V zápětí se do šance dostali i Pivaři, po rychlé akci po straně se k tvrdé střele dostal útočící hráč, Adam stál tam kde měl. TD dál kombinovala a byla lepší než soupeř. Blážin s Pafkou si náraželi balón až s obdivuhodnou lehkostí, obrana pracovala spolehlivě a když si Bary naběhl na další Krácův dobře zahraný roh a vymetl pavučinu v rohu branky, vypadalo to na pohodový zápas. Soupeř hrozil hlavně díky urostlým útočníkům, jenže i TD má urostlé obránce a tak souboje povětšinou končily lépe pro Demenci. Když už se zdálo, že Dementi půjdou do šaten s dvougólovým vedením, vzal si hlavní slovo rozhodčí. Po odpískání faulu soupeř vystřelil a míč s přispění zdi skončil daleko za brankou. Pan rozhodčí chtěl asi standardku vidět znovu a nechal kop opakovat. Trochu dezorientovaní hráči TD špatně pokryli, tentokrát rozehraný, přímý kop a po závaru ve vápně Adam musel lovit míč ze své sítě.
 
To se rozhodně stát nemělo, protože soupeř vletěl do druhého poločasu rázně osmělen kontaktním gólem. TD hrála dál svou hru, bohužel se začaly množit gólovky Pivního Baletu a závary hráči často řešili jen obraným odkopem. V tu chvíli se hrál pěkný útočný zápas se spoustou šancí. Na rozdíl dvou branek Dementi odskočili po Blážinově "levasu", náš útočník využil nepřehledné situace a krasným volejem , nedal z krátké vzdálenosti brankáři nárok. Pivní balet ale nic nezabalil, naopak se tlačil do zakončení ještě víc. Obrana si plnila pečlivě své úkoly a když se soupeř přes ni dostal, tak ho zastavil Adam a v jednom případě dokonce i branková konstrukce. Utkání začínalo být víc a víc nervozní, ostrých zákroků a debatních kroužků přibývalo jako hub po dešti a vše umocnil opět kontakní gól na 3:2. Po rohovém kopu, se míč odrazil do nebezpečného prostoru, Blážin nezvládl hráče pokrýt a ten ranou k tyči snížil. Od této chvíle byl zápas boj o každý balón a to boj doslova. Tvrdou hru předváděla obě mužstva. Všechno to mohl přerušit Bary, ale asi nechtěl přijít o napjatou atmosféru utkání a tak umístil Blážinovu přihrávku před naprosto odkrytou branku nekompromisně do tyče. Měl dokonce šanci i dorazit míč, bohužel brankář se rychle přemístil a druhou ránu dokázal nějakým způsobem vytěsnit. Následoval závěrečný tlak soupeře a TD měla několikrát i trochu štěstí. Nicméně to byli právě Dementi, kdo uzavřel skóre. Po jednom z brejků, fauloval ve vápně soupeřův obránce Ondrinha. Rozhodčí nerozhodnutě pískl do píšťalky a po drobných strkanicích si sám Ondrinho postavil míč na penaltový puntík. Bombou pod břevno definitivně rozhodl utkání a soupeř už se na další odpor nezmohl.
Těžká Demence odehrála další těžký zápas, který dokázala převážit na svou stranu. Doufejme, že se jí tak bude dařit i v příštím utkání na
Stodůlkách a prodlouží sérii zápasů bez porážky na čtyři.
 
Výsledek: Pivní Balet vs TD, 2:4
Góly : Kotě, Bary, Blážin, Ondrinho


 

6.kolo TD vs. FC Drny.................2:0

20.05.2013 16:41
Kdy: 10.05.2013
Kde: Stodůlky
Soupeř: Drny FC 
V šestém kole za nepříjemného deště se Těžká Demence sešla v sestavě : Adam, Paky, Kotě, Ondrinho, Pafka, Kráca.
 
Šestice statečných vyběhla na podmáčený trávník s vidinou zisku alespoň bodu. Střídání nepřicházelo v úvahu a tak Demence začla rozvážným tempem a nikam se nehnala. Soupeř měl hráčů na střídání dost, tempo hry se mu ale asi zamlouvalo a tak se od začátku hrál kombinační fotbal. Demence hrála dobře do zadu. Paky s Koťákem si výborně plnili obranné povinnosti a útoční hráči je dostatečně podporovali. V ofenzivní činnosti jsme byli aktivnější než Drny FC. Pafka s Ondrinhem pěkně kombinovali a Kráca jim rozdával míče, které potřebovali. Několikrát jsme zahrozili z rohových kopů, bohužel někdy chybělo i štěstí. Hru po většinu času diktovali Dementi a taky šli zaslouženě do vedení. Ondrinho si narazil míč s Pafkou, který ho výborně uvolnil a šel sám na brankáře. Správně vyhodnotil situaci a místo střely si kličkou položil brankáře a zavěsil. Do konce poločasu se nic dalšího nestalo, Demence výborně bránila a nepouštěla soupeře do šancí.
 
Druhý poločas začal podobně jako ten první. TD byla lepší a snažila se zvýšit náskok. Kráca se neúnavně pokušel překonat obranu Drnů z rohových kopů, Pafka zakončoval a Ondrinho se, jak je jeho zvykem, pral o každý míč a hrál velmi obětavě. Kotě látal občasná okénka v obraně a Paky útočil i z pozice obránce. Jeho chvíle přišla, když se ocitl poblíž soupeřova vápna. Přebral přihrávku od Pafky, posunul si míč na střed a pár metrů před vápnem vystřelil. Na jeho křižnou střelu do protipohybu neměl brankář šanci. Svým prvním gólem za Demenci zvýšil na 2:0, do konce ale ještě zbývalo hodně času. Dementům v tu chvíli začaly trochu docházet síly a zatáhli se do obrany. Soupeř TD tlačil a zvyšoval se počet rohů a standardek. Velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. První byla při uvolnění útočníka na pravé straně. Ten postupoval sám, Adama ale neprostřelil a ani z následné dorážky gól neslavil, protože těsně minul. Druhá velká šance Drnů se urodila z rohu, rozehraný míč došel až na volného hráče na hranici vápna, ten z voleje vypálil přesně k tyči. Adam ale zabojoval o první nulu v sezóně a míč těsně před brankovou čarou špičkou vytěsnil mimo tři tyče. Hra se následným dohadováním hodně rozkouskovala a to Těžké Demenci vyhovovalo. Zkušeně odehrála posledních pár minut utkání a uválčila i bez hráčů na střídání důležité dva body do tabulky.
 
Demence se díky týmovému pojetí hry mohla radovat z dalších dvou bodů, které jí zajistí pohyb mezi elitou 5.F ligy.
 
Výsledek: TD vs Drny, 2:0
Góly : Ondrinho, Paky


 

7.kolo TD vs. Chuchle.........................1:1

21.05.2013 20:08
Kdy: 17.05.2013
Kde:Tempo
Soupeř: Chuchle 
V tu dobu třetí tým tabulky Těžká Demence příjela k utkání s šestou Chuchlí v sestavě: Adam, Medvěd, Voky, Paky, Kotě, Pafka, Ondrinho, Blážin a Kráca.
 
Od prvních minut bylo na hřišti vidět, že se hraje o velmi důležité body. Obě mužstva přistoupila k zápasu maximálně obezřetně a snažila se od začátku předcházet chybám. Těžká Demence měla od úvodních minut k soupeřově bráně blíž a osmělovala se k její ohrožení. Nejvíce TD hrozila tradičně z rohových kopů a z rychlých kombinací, které Dementní soubor předváděl. Soupeř se dostával do tempa stejně rychle jako Dementi a za nedlouho se tlačil do zakončení. Defenzíva Dementů, která v posledních čtyřech zápasech inkasovala jen čtyři góly, ale pracovala opět velmi dobře a útočníky z Chuchle příliš do zakončení nepouštěla! Několik závarů vzniklo z přímých kopů, ale jinak vše probíhalo dobře. Hra se přelévala a TD se dostávala často k zakončení, jedno z nejhezčích předvedl Kráca, kdy využil volného prostoru a ze střední vzdálenosti vystřelil. Jeho dělovku jen s obtížemi vytlačil gólman na tyč. V zápětí se velká šance konala i před svatyní Demence. Na centrovaný míč, na hranici vápna, nedosáhl Ondrinho nohou a spolu nabíhající útočník pálil z voleje. Adam byl ale rychle z branky, zmenšil úhel a reflexivně střelu nohou vyrazil. TD byla o něco lepším týmem a zasloužila si vedoucí gól. Ten přišel po akci Ondrinha a Pafky. Tito dva hráči předvedli, že si v posledních zápasech dokážou vyjít vstříc a poslali Těžkou Demenci do vedení.  Ondrinho nejdřív podržel ve středu hřiště  míč, počkal na rozeběhnutého Pafku, krásně mu přes obránce naservíroval přihrávku a náš kapitám se svými zkušenostmi už věděl co s míčem! Chuchle se následně pokusila do poločasu snížit, naše obrana ale fungovala bezchybně.
 
To se bohužel nedalo říct o záčátku druhé půle. Rýchlý brejk a špatné přebrání hráčů dalo šanci Chuchelským narazit si míč a tím překonat naší obranu. V tu chvíli stál před Adamem na hranici vápna útočník a měl napřaženo na skákající míč. Brankář TD šel střílejícímu hráči naproti, bohužel zbytečně. Útočník špatně trefil balón a holení poslal míč do protipohybu Adama. Střelou, kterou překvapil i sám sebe ovšem srovnal stav na 1:1. V pohodě hrající Dementi ale dál předváděli svou hru. Solidně kombinovali a ohrožovali bránu Chuchle častěji. Postupem času měla TD i územní převahu. V dobré formě hrající Ondrinho natstřelil po individuální šanci pouze vnější tyč, zanedlouho měl po rohu gól na hlavě Kotě, z dobré pozice ale minul. Chuchle se snažila hrát na brejky. Opticky rychlejší a obratnější útočnící Chuchle si na naše obránce ale nepřicházeli. Dostávali se proto hlavně ke střelám z dálky, které likvidoval Adam. Ze závarů z toho vzniklých opět naše obrana nedovolovala soupeři zakončit. Pohyb a důraz  defenzivního hráče Dementů Medvěda, v okolí pokutového území, plnil svůj úkol a tak se Demence mohla soustředit i na závěrečný tlak. Několik závarů se snažil zakončit tradičně dobře hrající Blážin, bohužel tento zápas mu nebylo přáno. A přesto že remíza nebyla nespravedlivá, mohla se Demence cítit trochu zklamaná, že získala jen bod.
 
V pěkném a rychlém  utkání, které mělo náboj, se Těžká Demence nespokojila s remízou a snažila se do poslední chvíle vyhrát. A i to je jeden z důvodů, proč se zatím pohybuje mezi elitními týmy skupiny.
 
 
Výsledek: Chuchle vs TD ,1:1
Góly : Pafka


 

8. kolo TD vs. Atlanta Žižkov.....................4:0

27.05.2013 11:42
Kdy: 26.05.2013
Kde:Pražačka
Soupeř: Atlanta Žižkov FC
Nezvykle v neděli a na promočeném hřišti na Pražačce se Těžká Demence sešla k 8.kolu v sestavě: Adam, Medvěd, Voky, Paky, Bary, Pafka, Kráca a Blážin. Zraněný Ondrinho do utkání tentokrát nezasáhl.
 
Favorizovaní Dementi měli podle postavení v tabulce zápas ovládnout. Netrvalo také dlouho a Kráca tuto hypotézu podpořil prvním gólem. Po nedorozumění v obraně Žižkova zůstal na hranici vápna sám, dostal přihrávku a pálil. Nejprve pravačkou do břevna, míč se k němu ale jako bumerang v zápětí vrátil a z voleje levačkou prostřelil gólmana. Gól měl dát Demenci klid do dalších minut zápasu, bohužel tomu tak úplně nebylo. Trochu neurovnaná hra a zbytečně řečnění narušovalo hru Těžké Demence. Naštěstí tato fáze hry netrvala moc dlouho. I tak měl ale soupeř  během ní největší šanci. Dlouhý míč přelétl Vokyho, útočník si jedním dotekem zpracoval míč na hranici vápna a tvrdě zakončil. V tu dobu už byl ale Adam dobré čtyři metry z branky venku a zmenšením střeleckého úhlu střelu kryl. Následně se začala projevovat dobrá forma Demence. V útoku byl hodně znát po dvou zápasech navrátivší Bary, a i obrana se ustalila a hrála svůj vysoký standard, na který jsme z posledních zápasů zvyklí. Další velká šance byla po ose Kráca-Bary, kdy druhý jmenovaný v dobré pozici zakončoval patičkou. Branku o kousek minul. Soupeř hrozil hlavně z dlouhých autů. Naši obránci ale důsledně podstupovali osobní souboje. V této činnosti opět dominoval Medvěd, který snad neprohrál ani jeden hlavičkový souboj. Demence hrála líp a byla i nebezpečnější a proto před druhou půlí přišel zasloužený druhý gól. Postaral se o něj parádní akcí Bary. Po rohu u našeho vápna si směrem k lajně obhodil prvního hráče, nabral rychlost a pelášil po čáře, chytře si posunul míč kolem dalšího bránícího hráče a stejným způsobem si pohrál i s posledním obráncem, kolem kterého se prohnal jako na motorce. Následně postupoval sám na brankáře, těsně před ním naservíroval míč nabíhajícímu Pafkovi a ten nemohl nic jiného než zvýšit na 2:0 pro TD.
 
Druhý poločas se hrál už více uvolněně. Zápas byl oboustraně útočný a i naši obránci se snažili podporovat útok. TD měla cíl co nejdříve zvýšit a to se jí zanedlouho povedlo. Po pěkné kombinaci mezi Barym a Pafkou přišla pěkná přihrávka skrz pokutové území na volného Blážina a ten svým pátým gólem zvýšil na 3:0. TD byla dál lepší a zápas víceméně kontrolovala, trochu se zátahla a nechala hrát Žižkov. Ten se dočkal také svých šancí. Největší z nich byla střela z vápna, kdy se nekrytý hráč opřel do rány. Místo techniky zvolil pumelici a snažil se Adama prostřelit, ten ale stál kde měl a tvrdou ránu pomocí ramena a následně i břevna vytěsnil. Následovalo několik závarů, Atlanta ale dobře pracující defenzivu a spolehlivě chytajícího brankáře překonat nedokázala. Blížil se konec a TD rozehrávala jeden ze svých mnoha nebezpečných rohů. K zakončení se prodral dobře hrájící Bary a za svůj výkon byl po právu odměněn gólem pod břevno soupeřovy brány. Po čtvrtém zásahu Demence se utkání pouze dohrávalo, protože výsledek zápasu jasně určoval dělbu bodů.
 
Dementi uhráli důležité body a dál prohání soupeře směřující k postupu. Poslední tři kola slibují zajímavé duely a rozhodovat může každý bod. Týmy na čele tabulky by neměli mít z TD lehké spaní, vždyť po divočejším záčatku nasbírala v posledních pěti kolech 9 bodů při skóre 13:4.
 
Výsledek: Atlanta Žižkov vs TD ,0:4
Góly : Kráca, Pafka, Blážin, Bary


 

9. kolo TD vs. Tuto Bene...................2:5

03.06.2013 15:09
Kdy: 31.05.2013
Kde: Děkanka
Soupeř: Tutto bene
Po skvělých výkonech se Těžká Demence sešla k utkání s outsiderem skupiny, který neměl ani jeden bod v tabulce a nejnižší počet vstřelených gólů, v nakonec solidní sestavě: Adam, Medvěd, Voky, Paky, Bary, Pafka, Ondrinho a Kráca.
 
Po šesti zápasech bez porážky musela Demence, pokud chtěla pomýšlet na postup, porazit papírově nejhorší tým naší skupiny. Než se hra pořádně vůbec rozjela, dostal plán na vítězství první trhlinu. Adam rozehrával míč, dal na radu několika spoluhráčů a poslal míč na Medvěda, ten ovšem nebyl tak uplně volný jak si asi všichni mysleli, míč mu smolně odskočil a ten vybojoval útočník, pak už následovalo několik odražených míčů a šťastné zakončení z vápna angličanem do sítě TD. Nečekaná rána Demenci zaskočila, ale její hráči byli odhodlaní s utkáním něco udělat. V zápětí následovala šance Medvěda, jeho hlavičce ale chybělo několik centimetrů. Dementi se snažili útočit a otvírali tím okna pro soupeře a defenzíva vůbec nefungovala jako v předešlých zápasech. Zanedlouho Adam likvidoval tvrdou ránu k tyči, hned po ní následovala standardka z poloviny hřiště. Krásný centr doletěl těsně za hranici vápna na hlavu útočníka, kterého střežil o hlavu menší Paky. Hráč Tutto bene tečoval míč opět k tyči. 2:0 pro outsidera a Těžká Demence se začala pomalu hroutit. Samozřejmě se snažila útočit a dokonce snížila na 2:1, kdy Kráca ze standardky nestřílel, přihrál úplně volnému Pafkovi a ten propasíroval míč do brány. Bohužel TD vzal vítr z plachet gól na 3:1, který padl v zápětí.
Soupeř obral TD při jedné z jejích akcí o míč a jednou rychlou přihrávkou poslal do samostatného úniku útočníka. Ten běžel po lajně, Adam chybně vyhodnotil situaci, šel proti útočníkovi a ten z nevýhodného postavení snadno překonal našeho brankáře, ten tak usnadnil soupeři vedení 3:1 vlastní chybou. Po třetím gólu se dostavovala frustrace. Demenci se nedařilo kombinačně ani v zakončení a místo ohrožení soupeřovi branky se bránila nebezpečným nájezdům soupeře, ze kterých došlo ještě asi ke dvěma velkým závarům. Jednou z doražené střely a jednou když Kráca chyboval v rozehrávce a poslal útočníka samotného na Adama. Kaňkou na poločase ale paradoxně nebyl ani výsledek, ale frustrace TD, která vedla k hádkám, výčitkám a hrubým urážkám. Ještě smutnější na věci bylo, že tyto excesy směřovaly do vlastních řad.
Tak jako tak se Demence nevzdávala, udělat ale něco se zápasem v takovém rozpoložení bylo víc než těžké. To se ukázalo hned na začátku. TD se snažila útočit, jejich snaha troskotala buď na kopačkách obránců a nebo na vlastní nepřesnosti. Záloha zůstávala hluboko v útoku a dávala tak šanci Tutto bene na přečíslení. To příšlo zanedlouho po záčátku druhého dějství. Situaci 2:1 řešil útočník střelou z poza vápna. Jeho tvrdou ránu stihl vrátivší se Paky ještě jemnou tečí usměrnit krásně na zadní tyč Adamovy brány. Dementi se nadále snažili o jakýsi tlak, za zmínku ale stojí jen několik pokusů Ondrinha, které si našly cestu mezi tři tyče.  Snížení nakonec přeci jen přišlo, to když si na Ondrův roh naběhl Kráca a korigoval stav 4:2. Dva úspěchy ze standardek byly ale málo na Tutto bene. Ti hráli chytře, chodili do velkého množství brejků a jen situaci jeden na jednoho řešil Adam v druhém poločase asi čtyřikrát. Útočníci stříleli, doráželi a bylo jen otázkou času, jak dlouho bude brána TD odolávat. Bohužel Demence už v tu chvíli nebyla vyrovnaným soupeřem. Když už se hráči odhodlali zakončit, tak jejich střely končily hodně mimo a k reálnému ohrožení nedocházelo. Výsledek a psychika některých hráčů TD už ale dál nevedla ke hře, nýbrž ke zbytečným a nic neřešícím debatám s rozhodčím a snad dokonce i k myšlenkám, že za výsledek mohlo štěstí. Poslední hřebíček dalo Tutto bene Dementům, když Kráca, z rohového kopu na krátko, neomylně našel soupeřova hráče, ten posunul míč na půlku kolegovi, který měl moře času míč zpracovat, otočit se a nikým neatakován běžet na Adama. S ním absolvoval daleko před vápnem souboj, ten vyhrál a zakončil. V bráně už nic nezmohl ani Medvěd,který se přes celé hřiště vrátil. Střela byla pro obránce nechytatelná.
 
V zápase se ukázalo, že v haspaulce může kdokoliv porazit kohokoliv. Samozřejmě, soupeři nahrávalo malé hřiště, terén i hra kterou předváděl. Bohužel Demenci chybělo to, co jí v této úspěšné sezóně dotáhlo k několika důležitým bodům a to je týmové pojetí. Od chvil, kdy se v zápase nedařilo, přišla křeč a pryč byl týmový výkon. Je nutné si uvědomit, že po několika dobrých zápasech může přijít i ten hodně špatný, ale nemá cenu si stěžovat na modré nebe, kulatý míč a špatnou vládu. Prostě je nutné zabrat, hrát jako tým a podpořit se a ne cokoliv vyčítat sobě nebo spoluhráči. Ono totiž bez spoluhráčů ten sport hrát nejde!
Takže v neděli TD určitě vyhraje a minimálně znervozní soupeře ve hře o postup do 4. ligy.
 
  
Výsledek:  TD vs Tutto bene ,2:5
Góly : Pafka,Kráca


 

10. kolo TD vs. Puk PFC.....................2:1

10.06.2013 16:28
Kdy: 09.06.13
Kde: Zárubova
Soupeř: Puk PFC
Jak vypadalo 10. kolo? Nedělní odpoledne, dusno, boj o postup a sestava v plné síle : Adam, Medvěd, Voky, Kotě, Paky, Ondrinho, Pafka, Bary, Blážin a Kráca.
 
Odčinit nepovedený zápas, zahrát si dobrý fotbal a pokud možno zamíchat s postupovými kartami. S tím šli Dementi do boje na koberci v Zárubově ulici. TD vstoupila do utkání vlažně, uteklo pár minut, když se do první šance zápasu dostal hráč Puku. Po rohovém kopu se míč dostal až k volnému útočníkovi, jeho pohotové zakončení zneškodnil Adam. Demence se trochu hledala, kombinace ve středu pole nebyla špatná, ale k přímému ohrožení branky nevedla. Fyzicky dobře vybavenému soupeři se dařilo vyhrávat souboje a v úvodu byl asi lepším týmem. Těžká Demence se dostala k několika rohům a o zakončení se snažil zejména Pafka a Blážin. Bohužel k vážnějšímu ohrožení branky snaha nevedla. A tak přišla další šance Puku, opět z rohu dostal soupeřův hráč pěknou přihrávku. Ze střední vzdálenosti vypálil, jeho tvrdou střelu Adam pohotově vytlačil na tyč. V obranném území TD se množily dlouhé auty, které téměř vždy hledaly urostlého útočníka. TD ale nechtěla připustit diktát hry ze soupeřovy strany a zahrozila akcí Pafky s Krácou, kdy po závaru zakončoval Kráca. Bohužel ale trefil jen u branky postaveného Pafku, od kterého míč mířil do bezpečí. Další šance následovala po Medvědově zahrání rukou v pokutovém území. Drobné dohady a průtahy hráč Puku neunesl a poslal míč vedle. Z následující akce se už Puk dostal do vedení. Ujmul se jeden z mnoha autů. Středně vysoký míč prošel přes prvního hráče, Adam smolně vyrazil míč přímo na nekrytého soupeře a ten ho pohotově vrátil do brány. Bylo jasné, že TD bude muset zabrat pokud bude chtít vyrovnat. Rozruch do obrany soupeře vnášel srdnatě bojující Ondrinho a pro obránce vždy nepříjemný Bary. Blížil se konec a vyrovnání Demenci daroval napůl soupeř sám. Po odraženém míči z rohu zůstal na půlce nekrytý Blážin. Předkopl si míč, nabral rychlost, pokryl si prostor tělem a nedal brankaři v souboji jeden na jednoho šanci. 1:1 a pískala se přestávka.
 
TD značně vstřelený gól pomohl a ve druhé půli hrála lépe. Zlepšila se kombinace a při dobré defenzivní práci, kterou předváděli všichni čtyři obránci, se dalo pomýšlet i na víc než pouze na bod. První šanci měl ale opět Puk a opět z rohu. Na míč si v prostoru vápna naběhl dobře střílející hráč, brankář Demence byl ale na správném místě. V útočné hře začala jako po několikáté fungovat dobrá souhra Blážina s Pafkou. Jejich narážečky dělaly soupeři potíže. Z jedné z mnoha akcí nebezpečně pálil levačkou Ondrinho a hned v zápětí ho napodobil Pafka. Několik pěkných akcí, tzv. na pětníku, předvedl Bary s Pafkou a Krácou. Konkrétně Barymu chybělo občas i trochu štěstí k důraznějšímu zakončení a nebo k výhodnější pozici pro něj. Po zvýšené aktivitě přišla odměna pro TD. Po standardní situaci Puku se k míči dostal Bary, na nic nečekal a hledal osamoceného hráče na půlce. Naštestí pro Těžkou Demenci to byl opět Blážin. Ten zvládl zkrotit míč do běhu a podruhé v přímem kontaktu s brankářem zvítězil. Dementní soubor šel zaslouženě do vedení a dal se očekávat tlak soupeře. Ten už nebyl tak soustavný jako v první půli, ale přesto z něho bylo několik šancí. Koťák s Medvědem vítězně absolvovali  nespočet hlavičkových soubojů. Přesto po jednom z nákopů od brány soupeře se šikovně podařilo tečovat urostlému útočníkovi míč směrem pod břevno. Adam tento pokus reflexivně zneškodnil. Snaha o vyrovnání otvírala Demenci dvířka v útoku. Několikrát chybělo skutečně málo, krok k zakončení do prázdné brány a nebo trocha štestí při střelbě. A když i poslední šance Puku, kdy útočník nebezpečně pálil, skončila na rukavicích Adama, mohl se pískat konec a Těžká Demence se mohla radovat opět z dobrého a poctivého výkonu a také z velmi důležitých bodů. Vzájemná herní podpora a týmový výkon opět slavil úspěch.
 
V posledním utkání se TD postaví proti Bohemia AFK, která jako další čtyři týmy bude bojovat o postup. Těžké Demenci by ale měla k historickému postupu do 4.ligy stačit i remíza. Na tu se ovšem hrát nedá a tak doufejme, ať už bude TD hrát na podzim 4. nebo 5. ligu, že budeme v pátek svědky pěkného utkaní, korektního chování a hlavně kolektivního pojetí, které nás dovedlo k bodům i v posledním zápase.
 
 
  
Výsledek:  Puk PFC vs TD  ,1:2
Góly : 2x Blážin


 

11. kolo TD vs. Bohemia AFK..............5:2

26.06.2013 15:44
Kdy: 14.06.13
Kde: Hostivař
Soupeř: Bohemia AFK
 
Rozjodující zápas v boji o postup sehrála sestava : Adam, Medvěd, Voky, Paky, Bary, Pafka, Ondrinho a Kráca.
 
Opatrný začátek a lehké oťukávaní se dal očekávat. Soupeř měl od začátku častěji míč na noze. Těžká Demence hrála zodpovědně a disciplinovaně. Bohemia se snažila o kombinaci a Dementi měli nebezpečné brejky. Po jedné z rychlých kombinací se TD také ujmula vedení, kdy Pafka pálil z voleje, střela byla prudká a trefila bránu, což položilo základ úspěchu. I remíza stačila Dementnímu souboru k postupu a tak se hrálo spíš z obrany. Protivník předváděl pěkné narážečky, ale vždy mu chyběl půlkrok k šanci. Do příležitostí se dostávala hlavně TD. Jednu z nich měl například Medvěd. Šikovně vypálil k tyči, jeho střelu bohužel zneškodnil brankář. Následně si první šanci vytvořila Bohemia AFK. Po pěkných narážečkách vyšachovali celou naši obranu a postupovali dva útočníci na samotného Adama. Nechybělo mnoho a 100% šanci náš brankář zlikvidoval, štěstí ale bylo proti němu. Fotbal se hrál dál stejný, Bohemia se snažila tvořit a TD měla šance. Ve vyložených šancích se ocitli Pafka, Vokoun a Bary dokonce dvakrát. Bohužel jejich střely z dobrých pozic nezastavila ani vysoká síť za bránou. Pár zakončení nešlo strmě do nebes, to Baryho skončilo na tyči a Krácova střela levačkou se došourala do autu. A co by to bylo za fotbalovou spravedlnost, kdyby po řadě neproměněných tutovek neskóroval soupeř. Přišel rychlý míč za obranu, Paky nedoskočil a opakovala se situace dva na Adama. Tentokrát zakončující dvojice nedala našemu brankáři nejmenší šanci. V poločase Demence 2:1 prohrávala a hlavně velké množství promarněných šancí posouvalo v tu chvíli do vyšší ligy Bohemii.  
 
TD ale prokázala zkušenost a hlavně sehranost. Na dobrou kombinaci protivníka odpovídala ještě lepší obranou hrou. Celý tým si poctivě plnil své úkoly a hráči Bohemie AFK neměli ani kousek volného prostoru. Rychlé brejky byly silnou stránkou Dementů a ti hrozili čím dál častěji. Kupily se fauly a z jedné ze standardek, kdy se v krátké době rozehrávalo třikrát z jednoho místa, se trefil Bary. 2:2 opět přibližovalo k postupu Těžkou Demenci. Soupeř začínal hrát o všechno a bylo to znát. Minuty ubíhaly a Bohemia Dementy tlačila. Většinu šancí zlikvidovala pozorná obrana a co prošlo, tak Adam. Jeho chvíle přišla, když po jedné z kombinací přišla přihrávka na střed vápna, kde stál osamocený hráč. Náš brankář byl rychle z branky venku a skokem pod nohy zlikvidoval střelu. Ta se neodrazila do bezpečí, ale k dalšímu hráči Bohemie, který kousek za vápnem pálil z první. V tu chvíli byl náš brankář už na nohou a inkasoval tvrdou ránu do obličeje. Gól nepadl, přišlo krátké ošetřování a houževnatost spojená s týmovým pojetím v podání TD začala kralovat na hřišti. Dementi častěji a častěji odebírali soupeři míč a hlavně se dostávali do šancí. Po jednom z brejků šel Pafka sám na gólmana.  Kapitán se neunáhlil a zkušeně poslal míč k tyči. Bohemia potřebovala vstřelit dva góly a do jejich hry se začala vkrádat zbrklost a nepřesnost. Toho TD zkušeně využívala, pořád ukázkově bránila a hlavě se jí podařilo vstřelit uklidňující gól. Vokoun nevypustil svůj výpad do obrany soupeře a z úhlu dal důležitou branku. To Demenci uklidnilo a soupeř pár minut před koncem už ani nevěřil v obrat. Těžká Demence dohrávala v pohodě a výsledku dal závěrečné postupové razítko Ondrinho. Ten svou bojovností využil příležitosti kterou si vypracoval a zaslouženě dal zápasu konečnou podobu. Rozhodčí zapískal konec a Těžká Demence se mohla radovat z historického úspěchu, kdy ve své bezmála desetileté historii, poprvé postoupila do 4. ligy!
 
Zápas byl velmi náročný a bylo vidět, že se hraje o hodně. Demence ale předvedla výbornou týmovou hru, skvělou obranu a precizní výkon v poli. Hráči těžili ze sehranosti a ze zkušeností v podobobě mnoha tisíců odehraných minut. Vydařený zápas jen potvrdil skvělou sezónu a zašloužený postup. Detaily a zajímavosti uplynulé postupové sézóny bude v jejím tradičním shrnutí. 
 
Výsledek:  TD vs Bohemia AFK  ,5:2
Góly : 2x Pafka, Bary, Vokoun, Ondrinho


 

TABULKA

Pořadí Název mužstva Odehrané zápasy Počet výher Počet remíz Počet proher Skóre Počet bodů
1. Guatemalské ještěrky 11 7 2 2 35:18 16
2. Těžká demence 11 7 2 2 33:26 16
3. Pivní balet 11 6 3 2 36:24 15
4. Bohemia AFK 11 5 2 4 43:33 12
5. Reage boys 11 5 2 4 35:29 12
6. Chuchle 11 4 4 3 28:23 11
7. Drny FC 11 4 2 5 20:23 10
8. Los Bimbananos 11 4 2 5 30:44 10
9. Puk PFC 10 4 1 5 21:25 9
10. Eukaryota 2.LKW 11 4 1 6 25:30 9
11. Atlanta Žižkov FC 11 3 1 7 25:33 7
12. Tutto bene 10 1 0 9 21:44 2